Jövőre télen is lesz Tomorrowland

- 2 perces olvasmány
tomorrowland jövő évben már télen is

A világ egyik vezető fesztiválja, a Tomorrowland jövő évben már télen is várja a látogatókat. Ráadásul nem is a megszokott, és jól ismert belgiumi pusztán, hanem
Európa egyik legkülönlegesebb síparadicsomában, a Francia Alpokban található
Alpe d’Huez ad majd otthont a fesztivál téli kiadásának.

Az esemény különlegességét többek között az adja majd, hogy a 2000 méter magasan fekvő településre kizárólag az a 30 000 látogató léphet be a fesztivál ideje alatt, akik megváltották a 4 vagy 7 napos bérletet. Ezek után kizárólag ők lesznek jogosultak a 250 km-nyi sípálya használatára, ami páratlan élménynek ígérkezik, 3300 méter magasban, a kis szerencsével végig napsütéses helyszínen, lévén, hogy ott, 300 a napsütéses napok száma egy évben.

„A Tomorrowland téli kiadása 100%-ban az antwerpeni lelkes csapatunk ötlete és kitartó munkája eredményeként fog jövő év március 9 és 16 között megvalósulni. Ennél szebb módját nem is tudjuk elképzelni a jövőre 15 éves Tomorrowland megünneplésének. Mindenkit szeretettel várunk ebbe a téli csoda világba.” – nyilatkozta lelkesen Michiel Beers, a fesztivál ötletgazdája.

Ezt megelőzően előttünk áll még az idei nyári kiadás, ahol a szerencsés jegytulajdonosok, idén, minden eddiginél elképesztőbb line-up-ra bulizhatnak majd.

Forrás: Edmtunes.com