Pénteken nyit a főváros egyetlen szabadtéri underground klubja

- 2 perces olvasmány
track terrace nyár szabadtér underground
track terrace nyár szabadtér underground

A Lágymányosi híd lábánál 2014 júniusában megnyitott Track Terrace már 5 éve biztos pontja a budapesti nyári éjszakák elektronikus zenei programkínálatának, idén pedig az egyetlen olyan helyként fog üzemelni, ahol hétvégente a műfaj különböző, de szigorúan underground stílusaira lehet majd bulizni.

A szinte minden pénteken és szombaton nyitva tartó helyszínen trap, dubstep, riddim, trance, house és techno bulik is lesznek a következő hónapokban.

Most pénteken, a Next Level, Trap Squad vs. Rumble openair partyjával indul a szezon, ami Budapest legnagyobb szabadtéri nyárindító basszus rendezvénye lesz, nem kevesebb, mint 15 hazai fellépővel. A jövő hétvégét a Disconnect indítja, pénteki bulijukon a három külföldi fellépő is hallható lesz. Az ukrán származású dubstep producer FLAKZZ, az orosz riddim zseni ENIMPA és underground riddim egyik új üdvöskéje, a Havoc Records feje, R!SK is érkezik majd.

Júniusban többek között Oddprophet, Ecraze, Graphyt, Morten Granau, Roy Rosenfeld és Oxia pörget majd, jelentős hazai felhozatal mellett.
A szezon teljes programját fokozatosan teszik közzé a szervezők, de azt már most lehet tudni, hogy július 26-án, Giuseppe Ottaviani, Live 2.0 Tour turnéjának magyarországi helyszíne is a Track Terrace lesz, illetve augusztus 10-én a Prime.fm szervezésében ide tér vissza Kastis Torrau, aki ezúttal D-Formation mellett lesz hallható a szabadtéri helyszínen.

A szeszélyes nyári időre való tekintettel idén sem marad el a tánctér teljes fedése, így egy esősebb éjszakán sem kell senkinek szétázástól tartani, miközben egy füllettebb nyárestén a Duna közelsége biztosítja a hűsítő áramlatokat. Mindezek mellett a másik fontos szempontra, azaz a megfelelő hangzásra is nagy hangsúlyt fektettek az üzemeltetők, ezt idén is a helyszínhez igazított Martin Audio hangrendszer biztosítja majd.

A pontos és teljes programkínálatot erre érdemes keresni, a hétvégi megindulásra pedig például ezzel a mixe-el lehet készülődni: