Új, több termes techno klub nyílik Budapesten??

- 2 perces olvasmány

Bár manapság a klubbezárásoktól hangos a hazai elektronikus zenei szcéna, most úgy tűnik ennek az ellentettjére is lesz példa, ugyanis október 6-án, Premier néven, underground programokat ígérő klub nyílik Budapesten.

Posted by Premier Club on Tuesday, September 25, 2018

 

Teljesen újnak azért nem mondható a helyszín, ugyanis korábban ezekben a termekben üzemelt a Cinema Hall, majd pedig alapos átalakításokat követően Grand és Mirror néven nyitottak klubokat a Bécsi úton található egykori mozi területén.
A jó pár éve kihasználatlanul álló terekbe most a Rattus csapata tervez újra életet vinni, akik Premier néven egy underground klub kialakítását tervezik, amelynek első felvonására október 6-án kerül sor, és kizárólag meghívásos alapon lehet majd részt venni.

A titkos Facebook esemény leírása alapján 4 termes buli várható, hazai fellépőkkel és VOID hangosítással.

2018. október 6.: a klubpremier, ami arról lesz nevezetes, hogy a barátainkkal és a város legjobb arcaival, egy egész komplexumot foglalunk be annak reményében, hogy az elmúlt évben kovácsolódott közösségünknek egy második otthont is létre tudjunk hozni. Budapestről régóta hiányzik egy többtermes nagy underground klub, ezt az űrt szeretnénk a segítségetekkel betölteni. 

A buli 4 helyszínen zajlik majd, a megszokott felállásban, sötét technotól kezdve a lágyabb house zenéken át a tetőteraszon való chillezésig lesz minden amit szeretünk.

A bulin a tökéletes hangzásért a Void Acoustics Hungary csapata fog felelni!

A folytatásról egyenlőre még nincsenek hírek, ahogy annak kapcsán is csak találgatni lehet, hogy a nyitóbulira miért lehet kizárólag regisztráció útján csatlakozni, illetve, hogy a Facebookon miért számít „nem nyilvános eseménynek”.

 

2018 a klubbezárások éve lesz hazánkban?