Újabb súlyos merénylet érkezik a Dj szakma ellen

- 2 perces olvasmány

Nyáron a siófoki közönséget szórakoztatta a Tomorrowland-et széttrollkodó Salvatore Ganacci, aki elvileg Dj-ként lépett fel a fesztiválon, produkciója alapján azonban inkább nevezhető a topless Dj-k férfi változatának, ugyanis a zene helyett a kiegészítő tevékenységeken volt a hangsúly.

A hazai fesztivál szezon idén sem marad hasonló produkció nélkül, ugyanis az EFOTT-on egy olyan Dj-nek nevezett insta celeb lesz a headliner, aki például „sz_rás” közben tetováltat, táncol és mindezt a közösségi médián keresztül meg is osztja a nagyvilággal.

Gianluca Vacchi közben lemezlovasnak nevezi magát és lép fel többek között Ibizán is, de Salvatore-hoz hasonlóan ő sem az egyedi zenei ízlésével vagy tű éles mixtechnikájával tűnik ki a sorból, hanem a fentihez hasonló produkciókkal.
A most 52 éves úriember olasz származású, és állítólag az üzleti életből nyergelt át a show bisznniszbe. Vagyonát, ami több millió euróra tehető, állítólag örökölte, elmondása szerint mégis pont a pénz halmozásába belefáradva vágott bele a djzésbe.
És már a zeneírásba is. Debütáló, Waglió track-je így néz ki:

Ganacci után, ő is hazánkba látogat, Velencén július 13-án lesz látható…