Újjáéled a Hajógyári?

- 2 perces olvasmány
Újjáéled a Hajógyári 2018-ban. Valamivel több, mint négy éve tartották az utolsó bulikat a híres és hírhedt Hajógyári Sziget különböző klubjaiban, ami akkor, nem csak egy óriási záró buli volt, hanem egy korszak vége is egyben. Azt az követő és a rendezvényt megelőző események jól ismertek, most pedig úgy néz ki újabb lendületet vesz a projekt, egy éjszaka ereéig biztosan.

Valamivel több, mint négy éve tartották az utolsó bulikat a híres és hírhedt
Hajógyári Sziget különböző klubjaiban, ami akkor, nem csak egy óriási záróbuli
volt, hanem egy korszak vége is egyben. Az azt követő és a rendezvényt megelőző események jól ismertek, most pedig úgy néz ki újabb lendületet vesz a projekt, egy éjszaka ereéig biztosan.

 újjáéled a Hajógyári 2018-ban

Ugyan a komplexum különböző helyeire emlékező rendezvények már jó ideje
rendszeresen megrendezésre kerülnek, ezúttal minden egy helyen és úgy néz ki a
régi időket idéző méretben kerül lebonyolításra. A helyszín ezúttal is sziget szerű lesz, ugyanis a a Kopaszi Gáton található különböző szórakozóhelyek, így a Le Bistro, a Rio
és a Rio XXL ad helyet az egykori Bed Beach, Studio, Cafe Puerto, A 100 Pezsgő
Éjszakája és a Coronita hangulatát idéző rendezvényeknek.

Te meg én… ÚJRA AZ ÁLMOK SZIGETÉN! – szól a szlogen… amire az esemény meghirdetését követő egy napon belül több mint 5000-en máris reagáltak.
Amennyiben esetleg Te is érintve érzed magad,
ide kattintva tájékozódhatsz
a részletekről
.
Azt most még nem tudni, hogy ez egyszeri alkalom lesz-e vagy esetleg ezentúl rendszeresen jelentkeznek-e majd ilyen jellegű rendezvényekkel, de a megmozdulás méretei minden merészebb következtetésre is okot adhatnak…