Már évek óta nem történt semmi új az elektronikus zenében

- 2 perces olvasmány
underground legújabb videó
underground legújabb videó

Úgy néz ki Nina újabban érdekesebbnél érdekesebb videók gyártásába kezdett. Egy korábbi videójában például teljesen meztelenül fürdőzött, ezúttal pedig szőnyegeken hajlong.
A klipet legújabb, nyugis hangulatú számához, a Dream Machine-hoz készítette, Artem Nanushyan, operatőrrel és Oleg Glushkov, koreográfussal.

Az álmokon van a hangsúly. Éppen a Coachella-s fellépésemre készültem, aminek része volt a Dream Machine című számom is. Nem tudtam, hogy kéne előadnom a show ezen részét és Olegtől kértem tanácsot, aki azt javasolta, hogy ne tegyek semmit, csupán hagyjam, hogy a testem beszéljen helyettem. Ezek után csak feltettem a zenét és megkértem egy barátomat, hogy filmezze.

-nyilatkozta Nina a videó kapcsán.

Az interjúban, amiben többek között szőnyeg fétiséről is beszél, megosztotta gondolatait az elektronikus zene jelenével kapcsolatban is: 

A személyes véleményem az, hogy már évek óta nem történt semmi új az elektronikus zenében.

Kifejtette, hogy minden, ami újnak számít manapság egy kőrforgás része, amelynek során a már létező ötleteket kombináljuk újra és újra. A művésznő apokaliptikusnak titulálta a helyzetet és rávilágított, hogy konkrétan bármit tehetsz, mert egy egész zenei örökség áll rendelkezésedre, amiből szabadon dolgozhatsz és kombinálhatsz.

Forrás: vice.com