Friss fesztivál debütál nyáron, Fonyódon

- 2 perces olvasmány
vakáció nyár fesztivál citymatiné
vakáció nyár fesztivál citymatiné

Úgy tűnik lassan, de annál biztosabban ér véget a hazai fesztivál piac monopol berendezkedése, miután számtalan kisebb és nagyobb megmozdulás ütötte fel a fejét az elmúlt években és üti fel idén is az országban, most például a „magyar tengerpart” egyik legszebb részén, Fonyódon.

A nappali szabadtéri bulik egyik úttörőjének számító City Matiné szervezői, végtelenül egyszerű, de annál találóbb Vakáció névvel meghirdetett, 3 napos fesztiválja július 19 és 21 között kerül megrendezésre a Napsugár kemping területén. Az igencsak meggyőző panorámával bíró helyszín nemrég került felújításra, így tökéletes körülmények mellett kerülhet lebonyolításra a fesztivál, amelynek programja még egyáltalán nem, ismert, ám a szervezők ízléséből kiindulva jófajta elektronikában, aligha lesz hiány.

„A 2012 áprilisában született kis matiné először megtanult lépegetni, később járni, néha repült is, lassan felnőtt.  Most fogadjátok nagy szeretettel 8. szezonunkat és az első VAKÁCIÓT! Hosszú keresgélés után megtaláltuk az ideális helyszínét egy nyári hosszúhétvégének, ahol 3 napig közösen ugrálhatunk a füvön, vagy a Balatonban, nyújtózhatunk el az árnyékban, gyönyörködhetünk a tó egyik legszebb naplementéjében, ahogy utolsó sugaraival a Káli-medence tanúhegyeit nyaldossa, majd folytathatjuk táncunkat a holdfényben, és aztán a napkeltében. Mindez egy maxira felújított és felszerelt kemping tőszomszédságában, rengeteg szállás- és sátorhellyel!  Készüljetek, mert varázslatos hétvége lesz!”

– derül ki az esemény leírásából, amihez itt lehet csatlakozni.