3 millió Ft összdíjazású versenyt hirdet a Novation

- 3 perces olvasmány
verseny audio technica hangszer
verseny audio technica hangszer

A brit zeneipari cég, a Novation magyarországi partnerei közreműködésével hirdet sound design versenyt melyre kreatív zenei producerek jelentkezését várják 2 fős csapatokban.
A megmérettetésre egy előválogatást követően lehet bekerülni, melynek témája “A Föld utolsó 90 másodperce”. A feladat egy 90 mp hosszú hanganyag elkészítése, kizárólag Ableton Live-al és az imPro School által biztosított sample pack-ben található hangminták használatával.
Az elkészített művek leadási határideje 2020. január 15, a nevezés ingyenes. 

A versenyre bekerült 10 csapatnak, a 12 órás verseny során 4 sound design feladatot kell majd helyben megoldania kizárólag a Novation hardverek és Ableton Live használatával, amit a szakmai zsűri, IAMYANK dalszerző, az imPro School egyik vezető oktatója, Kovács Krisztián – SanFranciscoBeat Dj- producer, Chris Calcutt a Novation eszközspecialistája, Biksi Gábor dalszerző, zenei producer, Mári Péter hangmérnök és sound designer értékel. Az eszközöket az indulóknak a helyszínen biztosítják, így a csapatoknak tényleg csak a kreativitásukat és a tudásukat kell magukkal vinniük.

A verseny időpontja: 2020. február 1.

A londoni központú cég mellett, a versenyt a világszinten piacvezető hangkártyagyártó Focusrite és a szalagsugárzó hangszórótechnológia berlini hírnöke, az Adam Audio is támogatja tárgynyereményekkel, sőt, hazai oldalról, Budapest egyik elektronikus zenei oktatóközpontja az ImPro is választható képzésekkel.

A 3 000 000 Ft összértékű nyereménycsomagok az alábbiak szerint alakulnak.
1. díj: 1x  Novation Summit, 1x Focusrite Clarette 8pre, 1x hely az imPro School Zenei Producer vagy Zeneszerző képzésén
2. díj: 1x  Novation Peak, 1x Focusrite Clarette 4pre, 1x hely az imPro School Mixing vagy Live Act képzésén
3. díj: 1x Focusrite Clarette 2pre, 2x One on One Session az imPro School bármely oktatójával

Különdíjak: egy pár Adam Audio A7X, egy pár Adam Audio T7V, Ableton Live Standard licenc, Ableton ajándékcsomag, Fabfilter ajándékcsomag.

A verseny mindenképp jó ugródeszka lehet, így akinek megjött a kedve, az, az előválogatóra ide kattintva tud regisztrálni, illetve a verseny feltételeiről bővebb infókat is ezen a linken talál.