Ez lenne a tuti megoldás a feltörekvő Dj-knek?

- 2 perces olvasmány
viberate analitika eszköz audio technica 

viberate analitika eszköz audio technica 

A Viberate egy új analitikai eszközt újított be, ami segít az előadóknak növekedni.

Az Umek által alapított platform, a Viberate egyfajta otthont biztosít a zenészek számára, ahol mindamellett, hogy lehetőségük nyílik szakmai körökben is bemutatkozni, a szerteágazó kapcsolatrendszer kiépítése is adott. Tehetik mindezt egy olyan felhasználóbarát oldalon, amely promoterek, előadók és rendezvények ezreit köti össze. Akik jelen vannak a Vibrate oldalán kétségkívül tisztában vannak a ténnyel, hogy elengedhetetlen a követőbázis építése, ha sikereket szeretnének elérni, mint zenész.

Mivel elképesztően sok tartalommal kell versenyeznie egy feltörekvő előadónak, képzelhetjük mennyire fontos, hogy képben legyünk az aktuális statisztikai adatokkal. Umek, mint techno előadó teljes mértékig tisztába van ezeknek a kihívásoknak a súlyával és éppen ezért fejlesztette ki csapatával a Viberate Analytics-et. Ez egy eszköz, amely összegyűjti és elemzi a fontosabb közösségi oldalakkal és streameléssel kapcsolatos adatokat, több mint 450 ezer előadó esetében és átalakítja azokat átlátható információkká, műfajonként és országonként lebontva.

EGY RÉGI MONDÁS SZERINT: TEHETSÉGRE, KEMÉNY MUNKÁRA ÉS SZERENCSÉRE VAN SZÜKSÉGED A SIKERHEZ. MI MOST KICSERÉLJÜK A SZERENCSÉT INFORMÁCIÓKRA.

Összességében segít az eszköz a trendek követésében, feltárja, hogy melyik műfajnak melyik csatorna a legideálisabb és elemzi, hogy mit hallgatnak a rajongók világszerte.

View this post on Instagram

@umek_1605 said it best 🙌 go to link in bio for more.

A post shared by VIBERATE (@viberate_music) on

SZERENCSÉM VOLT, HOGY A TECHNO AZ ÉLETEM RÉSZÉVÉ VÁLHATOTT ÉS AZT SZERETNÉM, HOGY MINÉL TÖBB ELŐADÓ LEGYEN HASONLÓ HELYZETBEN.

– nyilatkozta Umek.

ITT AZ IDEJE, HOGY MINDENKINEK LEHETŐSÉGE LEGYEN KIHASZNÁLNI AZ INTERNET ADTA LEHETŐSÉGEKET. AZÉRT VAGYUNK ITT, HOGY EZT ELŐSEGÍTSÜK. HA VAN TÖKÉLETES ÉV ARRA, HOGY A ZENEIPAR RUGALMASABBÁ VÁLJON, AZ 2020.