Itt van a teljesen lopásbiztos hátizsák

- 3 perces olvasmány
xddesign bobby urban táska

Valószínűleg nem vagyunk egyedül és közületek is sokan rendelkeznek
valamiféle hátizsákkal, amiben laptopotokat, értékeiteket, vagy egyszerűen csak napi ellátmányotokat szállítjátok. Zsúfolt helyen, mondjuk tömegközlekedési eszközön a hátizsák kisebb-nagyobb zsebei mágnesként vonzzák a zsebtolvajokat. Általában egy táskával kapcsolatban nincs különösebben sok elvárásunk azon kívül, hogy értékeinket, holmijainkat biztonságban tudjuk és kényelmesen cipelhessük magunkkal. A holland XD Design nevű cég legújabb Bobby Urban névre keresztelt, lopásbiztos hátitáskája minden szempontból eleget tesz ezen elvárásainknak, ráadásul még jól is néz ki, hiszen egy kifejezetten csinos, letisztult darab lett a Bobby Urban, igazi modern, utcai viselet.

A Bobby Urban elsődleges védelmi technikája a cipzárak elrejtése az avatatlan szemek
elől. Ezt úgy oldották meg, hogy nincsenek látható külső zsebei, központi rekeszét
pedig a tetején lévő lakat kioldásával lehet elérni. Így aztán a külseje meglehetősen letisztult, minimalista lett.

A hátizsák anyaga vízálló, és ellenáll mindenféle éles tárgy általi vágásnak, a tetején
lévő megerősített acél lakattal pedig gyakorlatilag bármihez hozzá tudjuk lakatolni, és biztosak lehetünk abban, hogy a táska és a tartalma nem kerül a tolvajok birtokába. Emellett bankkártya adataink is védve vannak köszönhetően az RFID – val véded zsebeknek.

A táska meglehetősen könnyű mindössze 1kg-ot nyom. Méreteit tekintve 15x32x47cm, maximum kapacitása pedig 27 liter, ami bőven elegendő, ha egy fesztiválra készülünk, vagy éppen túrázni mennénk valahová, de persze mindennapos használatban is megállja
a helyét. Hasznos kiegészítője a keresztpánt, amivel gurulós bőrönd fogantyújára fűzhető fel. Ezen a részén, deréktájon van, egy kívülről is elérhető zseb, ami szintén praktikus.
A belépőkártyának vagy bérletnek a közepesen széles vállpántokon alakítottak ki oldalanként egy-egy kis cipzáros zsebet, amit szintén RFID véd az adatlopás ellen.

A Bobby Urban joggal viseli a világ legbiztonságosabb utazótáskája címet, hiszen a jól átgondolt elrendezés és design mellé még kiváló védelem is társul. Nem meglepő hogy nemrég például elnyerte a legjobb új termék díját is a Pulse Show-n, Londonban.
A táska értékesítése valamikor a nyáron kezdődik és 39.000 Ft-ért vásárolható
majd meg
itt.

Úgy néz ki a fesztiválszezon nélkülözhetetlen kiegészítője lesz, akárcsak ez a csoda
sátor, ami ellenáll a szélnek, hőnek, de még a homokviharnak is
.