Ilyen egy egyetemes goa buli az ELTE épületében

- 2 perces olvasmány
y-production elte goa buli 2019
y-production elte goa buli 2019

Október 22-én egy különleges élménynek lehettek részesei a budapesti goa rajongók, ugyanis az Y-Production által szervezett rendezvény helyszínéül az ELTE TTK kupolaterem szolgált. Ezt az extra helyszínt pedig Cédric Dassulle, másnéven Talamasca avatta fel kellőképpen, aki a goa műfajának egyik legkiemelkedőbb alakja. Ő kísérte végig a közönséget a goa trance messze nyúló történelmének utazásán az ELTE gömb aulájában, természetesen a hazai supportot nyújtó Dj Hruscsov, Botond, Dj Toge, Enterrec, Dj Yuri és Psyletzky kíséretében. 

A szervezők a lassabb tempójú, minimalisztikus hangzás kedvelőinek is kedveskedtek a kupola alatti pincében található kis teremmel, melyben a MadCity csapata gondoskodott a hangulatról. 

Hozzá kell tenni, hogy ez a helyszín nem az ilyen jellegű rendezvényekre lett kialakítva, így kétség kívül nehéz dolga volt a szervezőcsapatnak, de a visszajelzések alapján úgy tűnik ügyesen megbirkóztak a feladattal. 

Ezzel a rendezvénnyel szerettek volna kiszakadni a hagyományos fővárosi klubéletből és valami egészen új és egyedi koncepcióval előállni, ami úgy néz ki sikerült is nekik, így a jövőben további bulikra is lehet számítani a helyszínen. 

2019.10.22 Talamasca /ELTE/

2019.10.22.Talamasca videó felvétel:Next party 2019.11.23. Psychedelic Cinema I Tropical Bleyage I Darwish I Vertex I KiM0

Posted by Y-Production on Monday, October 28, 2019

Összességében a közönség tetszését is elnyerte a helyszín, bár a résztvevők egy része a nagyterem akusztikáját kifogásolta, ami ebben az esetben elnézhető, hiszen a hangosító csapatnak szintén nem volt könnyű dolga. Kisebb fennakadást okozott a ruhatárnál és a bárnál a tumultus, de ezt remélhetőleg a jövőben orvosolják. Többen kiemelték a szimpatikus személyzetet és azt, hogy a büfében gyümölcsöt is lehetett kapni, így mindent összevetve jó ötletnek tűnik a maradás ennél a helyszínnél. 

A csapat következő eseménye november 23-án kerül megrendezésre a Cinema Hall-ban, ahol kivételes módon egész éjjel külföldi előadók fognak zenélni.