Most szombaton is 1 millió bulizót várnak Zürich utcáira

- 2 perces olvasmány
zürich street parade 2019
zürich street parade 2019

A zürichi Street Parade-t természetesen az egykori Love Parade ihlette, először  1992-ben került megrendezésre, és már szinte a rákövetkező évben be is szerették volna tiltani, arra hivatkozva,
hogy túl nagy, túl hangos és csak egy szűk kört hivatott szórakoztatni.
Végül az  ellentábor lobbija sikertelennek bizonyult, és ’97-ben már több, mint 450 000 partyzó vonult a város  utcáin.

A 2,4 km hosszú útvonalon most szombaton is 8 színpadról fog dübörögni az elektronikus zene, többek között John Digweed, Dubfire, Pan-Pot vagy épp Amelie Lens által, akik a fő helyszínen az Opéra Stage-en lépnek fel, miközben a Center Stage-n Elrow buli lesz Patrick Topping, Paco Osuna, Eric Morillo és további Elrow rezidensek vezényletével.
Az este beköszöntével pedig kezdetét veszik az after party-k, az Attico klubban lévő például hazai vonatkozású lesz, hiszen Metha, Budai, Kühl, és Mira Joo lépnek majd fel.

A jelszó idén Colours Of Unity, vagyis Sokszínű Egység, amivel a szervezők ezúttal is az elfogadás mellett kampányolnak. 

Azokat az időket éljük, amikor határok kerülnek lezárásra és falak felhúzásra, de van egy nap az évben, amikor a világ minden pontjáról összegyűlnek az emberek, akik másképp gondolkoznak és egységet mutatnak, ez a Street Parade. Generációkat átívelő, nyitott közönség gyűlik össze a Föld legnagyobb techno buliján, ahol mindenki együtt táncol, korra, vallásra, bőrszínre és szexuális orientációra való tekintet nélkül.